< Terug naar overzicht

Mobiele verpleegkundigen bepalen zelf uurrooster

Vanaf begin juni start het Wit-Gele Kruis van Antwerpen met een nieuw en soepel arbeidsconcept: verpleegkundigen krijgen de mogelijkheid om volledig zelf hun uurrooster te kiezen wanneer ze mee in de mobiele equipe van het Wit-Gele Kruis van Antwerpen stappen.

De mobiele equipe werd in het leven geroepen om ongeplande afwezigheden van verpleegkundigen op een snelle en soepele manier op te vangen. Door deze tijdelijke ondersteuning kunnen de lokale afdelingen onverwacht afwezige verpleegkundigen vervangen en indien nodig op zoek gaan naar een structurele oplossing.
De verpleegkundigen van de mobiele equipe bepalen elke maand, binnen het afgesproken arbeidsregime, zelf op welke dagen en tijdens welke dagdelen (voormiddag, namiddag of avond) ze wensen te werken.
Dit geeft hen de mogelijkheid om hun werktijden aan te passen aan hun privéleven. Deze verpleegkundigen stellen exact dezelfde verpleegkundige akten als alle andere verpleegkundigen van het Wit-Gele Kruis van Antwerpen. Het enige verschil is dat ze, in ruil voor de voordelen van de zelfroostering, steeds in verschillende decentrale afdelingen tewerkgesteld kunnen worden.
Het Wit-Gele Kruis van Antwerpen heeft nog openstaande vacatures voor deze mobiele verpleegkundigen en is tevens op zoek naar thuisverpleegkundigen die ervoor opteren om dicht bij huis hun persoonlijke patiënten te verzorgen.

Bron: www.wgkantwerpen.be

Geef als eerste een reactie

Om reacties te kunnen geven moet u inloggen
< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen