< Terug naar overzicht

Nieuwe website over disability management

Sinds kort is de website www.disability-management.be online. Dit is dé website met informatie over re-integratie en jobbehoud van werknemers die geconfronteerd worden met gezondheidsproblemen of functiebeperkingen.

Hoe ontwikkelt u een beleid rond re-integratie en jobbehoud? Hoe kan u een werknemer begeleiden die dreigt uit te vallen of reeds uitgevallen is? Welke maatregelen voorziet de wetgever om het proces van re-integratie en jobbehoud te ondersteunen? Welke activiteiten worden in ons land rond de methodiek disability management opgezet?

De website geeft antwoorden op deze vragen, maar biedt ook nieuws, achtergrondinformatie en praktische instrumenten. Bovendien vindt men er goede voorbeelden van organisaties die een beleid rond re-integratie of jobbehoud ontwikkelden en implementeerden. De website is ook een ontmoetingsplaats voor de verschillende actoren die bij de re-integratie en het jobbehoud van werknemers met gezondheidsproblemen of functiebeperkingen betrokken zijn.

Deze website wordt verzorgd door de vzw Prevent, in samenwerking met ACT Désiron en kwam tot stand met financiële steun van ESF Vlaanderen.

Geef als eerste een reactie

Om reacties te kunnen geven moet u inloggen
< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen