< Terug naar overzicht

“Oorzaak van vele spectaculaire loopbaanmislukkingen ligt in de onbekwaamheid om de organisatiedynamiek te doorzien”

Die uitspraak komt van Jeffrey Pfeffer, één van de absolute HRM-toppers, in een nieuw interview in HR Square van september. Op dinsdag 24 september geeft hij op vraag van HR Square een masterclass in Brussel.

“Ook al zijn er vele voorbeelden van dure carrière-ontsporingen, toch besteden slechts weinig organisaties aandacht aan het opleiden van hun leiders in politieke of sociale vaardigheden. Nochtans ligt de belangrijkste oorzaak van vele spectaculaire loopbaanmislukkingen juist in de onbekwaamheid om de organisatiedynamiek te doorzien”, zegt Jeffrey Pfeffer in HR Square van september.

U kunt Jeffrey Pfeffer zelf ontmoeten: op dinsdag 24 september geeft de gerenommeerde Amerikaanse professor op vraag van HR Square een masterclass in Brussel. Onder de titel ‘The Return from Investing in People’ geeft hij onderzoek, cases én concreet advies. Hoe kunnen bedrijven beduidend betere resultaten boeken als ze meer aandacht besteden aan bepaalde HR-praktijken?

Jeffrey Pfeffer is hoogleraar Organizational Behavior aan de Graduate School of Business van Stanford University en auteur van HR-klassiekers als ‘Competitive Advantage through People’.

Mis deze unieke kans niet om hem zelf te ontmoeten en nieuwe inzichten te leren. Afspraak op dinsdag 24 september 2013, van 9 tot 17 uur in Brussels44Center.

Alle info en inschrijvingen: www.hrsquare.be.

Geef als eerste een reactie

Om reacties te kunnen geven moet u inloggen
< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen