< Terug naar overzicht

Op 22 oktober staat u zelf oog in oog met De Leeuw (als u durft)

Dagelijks op de televisie, straks levend en in het echt: ga persoonlijk in gesprek met ABVV-voorzitter Rudy De Leeuw. Stel vragen, maak opmerkingen en krijg antwoorden. Deze buitenkans wordt u exclusief aangeboden door HR Square, met de steun van Sodexo en Kluwer.

Vaak is de vakbond uw tegenstander, soms is hij uw bondgenoot. Hoe beter u hem kent (en hij u kent), hoe beter de arbeidsrelaties in uw organisatie kunnen worden. Hoe functioneert de vakbond? Hoe is hij georganiseerd? Wat drijft hem? Waarom doet hij dit wel en dat niet?

Verneem het in een open en complexloze gedachtewisseling met syndicale topverantwoordelijken.

Welke zijn uw zorgen? Hoe kan het sociaal overleg gesmeerder verlopen in de organisaties en op hoger niveau? Vertel het zelf.

Wij nodigen u dus graag uit voor een direct contact met de syndicale wereld. Gastheer is voorzitter Rudy De Leeuw van het ABVV, die u hartelijk ontvangt in zijn hoofdkwartier.

Zorg dat u erbij bent!Dit seminarie is gereserveerd voor personeelsdirecteurs en –verantwoordelijken uit de privé-, openbare en social-profitsector.

En: deelnemers aan de HR Square November Conference ‘De Grote Trek: werk en werknemers in beweging’ (zie hieronder) doen gratis mee en krijgen voorrang.

Programma en inschrijven
voor alle info: Tom Baele tom@hrsquare.be

Novemberconference 2008Haal uw medewerkers waar ze zich ook bevinden!

De tijd is voorbij dat u net die geschikte medewerkers die u zo absoluut nodig hebt kunt rekruteren binnen een straal van 30 km rond uw bedrijf. Zelfs binnen de ruime landsgrenzen is het niet langer evident dat u uw gading vindt. Dat geldt voor hogere managementfuncties, maar evenzeer voor gespecialiseerde en technische functies, en zelfs voor zogenaamd laaggeschoolde taken. Wat kunt u doen? Over de grenzen kijken en trekken, figuurlijk én letterlijk.

Dat doen we dus samen met u tijdens de zesde HR Square November Conference over arbeidsrelaties, van 20 tot 22 november in Avignon. Kom alles te weten over en schrijf in voor ‘De Grote Trek: werk en werknemers in beweging’!

Programma & inschrijven
Lees meer over

Geef als eerste een reactie

Om reacties te kunnen geven moet u inloggen
< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen