< Terug naar overzicht

Plug-in-routeplanner voor ziekenhuizen

Wenst u pati├źnten, bezoekers en medewerkers beter te informeren over de bereikbaarheid van uw organisatie met het openbaar vervoer? Dan komt een nieuwe tool van De Lijn van pas. De vervoersmaatschappij biedt een gratis routeplanner op maat die u probleemloos kunt integreren in de website van uw voorziening.

Het gaat hier om een internettoepassing die de routeplanner van De Lijn op maat beschikbaar maakt op een andere website. Zo kan men een gepersonaliseerd reisadvies opvragen op de website van uw organisatie en moet men daarvoor niet meer naar de website van De Lijn. Om het makkelijk te maken, wordt het adres van uw organisatie automatisch ingevuld. Nieuw is dat ook de laatste terugrit voor het opgegeven traject wordt vermeld. Bovendien zijn de dienstregelingen van de NMBS, MIVB en TEC geïntegreerd in het reisadvies. Uiteraard kan de routeplanner op maat aangepast worden aan de huisstijl van de website.

Momenteel loopt de toepassing al op de websites van een aantal grote mobiliteitsgeneratoren. Men kan een voorbeeld bekijken op de site van UZ Leuven: www.uzleuven.be. Om deze routeplanner te integreren in de website van uw organisatie, kan u een aanvraag indienen via http://www.delijn.be/reisinformatie/pluggableRouteplannerAanvraag.

Lees meer over

Geef als eerste een reactie

Om reacties te kunnen geven moet u inloggen
< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen