< Terug naar overzicht

Projectoproep Flanders' Care voor innovatie en communicatie

Flanders' Care doet een oproep om projecten en initiatieven in te dienen die zich voornamelijk richten op de demonstratie van innovaties in de zorg, die plaatsvinden in een setting die herkenbaar is voor de zorggebruiker. Bovendien moet actief werk worden gemaakt van communicatie. Dat kan onder andere door geleide bezoeken, online communicatie of het organiseren van seminaries, infoavonden of evenementen.

De primaire doelgroep voor de communicatie bestaat uit ondernemingen of zorgactoren die actief zijn in de zorg. Communicatie die een bredere groep mensen of de samenleving als geheel raakt, is uiteraard een grote meerwaarde voor de aanvraag. De focus ligt vooral op actoren aanwezig in Vlaanderen, maar uiteraard is uitstraling buiten Vlaanderen in bredere Belgische of internationale context een plus.

De doelstelling is om de Flanders' Care missie, dit wil zeggen 'op aantoonbare wijze en door innovatie het aanbod van kwaliteitsvolle zorg verbeteren en verantwoord ondernemerschap in de zorgeconomie stimuleren', bekend te maken via communicatie-initiatieven van organisaties die innovatieve technologie├źn en processen voor de zorg demonstreren.

De totale subsidie bedraagt 200.000 euro en wordt verdeeld onder de twee hoogst scorende projecten. De subsidie bedraagt maximaal 70 procent van de projectkosten. Deze oproep wordt afgesloten op 24 juni om 12 uur 's middags.

Meer informatie op www.flanderscare.be.

Bron: Zorgnet Vlaanderen

Lees meer over

Geef als eerste een reactie

Om reacties te kunnen geven moet u inloggen
< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen