< Terug naar overzicht

Rekruteringskanalen Jobat en StepStone werken samen

De rekruteringsites Jobat.be en StepStone.be slaan de handen in elkaar. Daardoor nemen ze meteen ook de marktleiderspositie in op de Belgische markt van rekruteringsites.

Tot nu toe kon een werkgever, die zeker wilde zijn dat zijn job door zo goed als alle online-werkzoekenden opgemerkt werd, niet anders dan gebruikmaken van verschillende jobsites. De samenwerking tussen Jobat en StepStone kan rekruteerders aan het denken zetten: door het gezamenlijk productaanbod bereikt een werkgever die één job post bijna 700.000 potentiële kandidaten. Dat is zeven op de tien van al wie maandelijks online naar een job zoekt, althans zo berekent het nieuwe samenwerkingsverband zelf, dat zich daarbij baseert op cijfers van het onafhankelijke CIM Metriprofil.
Deze jobpostings (1299 euro) kunnen zowel via Jobat als via StepStone besteld worden. De samenwerking gaat trouwens verder dan alleen online. Ook de werkgevers die een printadvertentie plaatsen in de Jobat-krant krijgen extra visibiliteit. Sinds 1 februari verschijnen zowat alle jobadvertenties uit de Jobat-krant ook op de sites van Jobat en StepStone.

Lees meer over

Geef als eerste een reactie

Om reacties te kunnen geven moet u inloggen
< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen