< Terug naar overzicht

Rode Kruis bekroond tot Social Profit Employer of the Year 2013

Eind april werden Audi Brussels, KU Leuven en Rode Kruis tot Employer of the Year 2013 verkozen voor de sectoren profit, non-profit en social profit.

Employer of the Year is een grootschalig, nationaal onderzoek dat een meting van externe perceptie als werkgever combineert met een diepgaande scan van het eigen HR-beleid. De winnaars zijn bijgevolg organisaties die in beide een rolmodel zijn. Vacature/Références zette samen met Acerta en Vlerick Business School haar schouders onder dit project.

In het onderzoek naar Employer of the Year wordt dieper gegraven dan de publiek opinie alleen. Een organisatie die tot Employer of the Year wordt gekroond, is niet zomaar de publiekslieveling, maar boven alles een organisatie die haar waarden aan de hand van een proactief HR-beleid binnen de muren waarmaakt. Er moet daarenboven een 'fit' zijn tussen het externe publieksperspectief en het interne perspectief van de HR-afdeling.

Uit respect voor de eigenheid van elk van de drie basissectoren – profit, non-profit en social profit – werd er drie keer goud, zilver en brons uitgereikt. Daarnaast werd er per basissector een publieksprijs uitgereikt als resultaat van een stemming binnen de community van HR-professionals en executives. Voor de social-profitsector ging het goud naar het Rode Kruis, het zilver naar Partena Ziekenfonds en Partners en het brons naar UZ Brussel. Wit-Gele Kruis Vlaanderen ontving de publieksprijs.

Bron: Vacature

Lees meer over

Geef als eerste een reactie

Om reacties te kunnen geven moet u inloggen
< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen