< Terug naar overzicht

Samen ondernemer in welzijn

Het Vlaams Welzijnsverbond lanceert een campagne 'Samen ondernemer in welzijn'. In het kader van het thema ondernemerschap in welzijn worden drie studiedagen georganiseerd.

Het credo bij de Vlaamse overheid luidt op dit moment 'meer doen met dezelfde middelen'. Men wenst namelijk zo efficiënt en zo effectief mogelijk te werken. Het gedrag moet veranderd worden en we moeten nog meer openstaan voor flexibiliteit en innovatie. Men wenst niet enkel meer zorg, maar ook andere zorg. Vandaar dat het Vlaams Welzijnsverbond besliste een campagne op te starten rond ondernemerschap in welzijn. Deze campagne start met drie studiedagen.

Op 7 juni 2011 vindt er een studiedag plaats rond coöperatieve vennootschappen in De Factorij te Schaarbeek. Coöperatieve vennootschappen zijn immers een vorm van ondernemen. Op deze studiedag komt er een inhoudelijk luik aan bod, worden verschillende praktijkcases belicht en is er ruimte om vragen te stellen aan deskundigen.

In het najaar wordt een studiedag rond samenwerking georganiseerd en in het voorjaar van 2012 komt er een studiedag rond efficiëntie en effectiviteit.

Info: Fanny De Langhe, tel. 02/507.01.39, post@vlaamswelzijnsverbond.be, www.vlaamswelzijnsverbond.be

Geef als eerste een reactie

Om reacties te kunnen geven moet u inloggen
< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen