< Terug naar overzicht

Sonja Brouwers en Marc Mosselmans consultants bij Hay Group

Sonja Brouwers wordt bij Hay Group consultant, voornamelijk op het vlak van beloningsbeleid en engaged performance.

Sonja Brouwers (36) trad eerder dit jaar in dienst bij Hay Group, maar was tot nog toe voornamelijk actief in projecten voor het in kaart brengen van functies en relevante competenties als basis voor advies over beloningsbeleid. Zij is tevens betrokken bij het ontwerp van de Engaged Performance Survey, waarin gepeild wordt naar de intrinsieke drijfveren van mensen in hun professioneel leven. De resultaten van deze enquête bij werknemers moeten bedrijfsleiders een gefundeerde basis voor hun HR-beleid bieden.
Voorheen stond Sonja Brouwers gedurende tien jaar ten dienste van klanten bij LeasePlan, eerst als account manager en later als business development manager.
Haar eerste werkervaringen deed Brouwers op in toegepast onderzoek en begeleiding van managementprogramma's aan De Vlerick Leuven Gent Management School en de faculteiten Economische Wetenschappen van de Universiteit Gent en de Universiteit Antwerpen. Ze studeerde Toegepaste Economische Wetenschappen aan de Universiteit Antwerpen en studeerde er af in 1992.
Marc Mosselmans gaat bij Hay Group aan de slag als senior consultant en zal zich naast beloningsprojecten toeleggen op talentmanagement en organisatie- en leiderschapontwikkeling. Mosselmans bouwde ruime ervaring op in diverse HR-domeinen (job grading, competentiemanagement, management development, rekrutering en selectie) in de financiële en industriële sector (Fortis, Dexia, Norsk Hydro) en begeleidde als projectmanager HR- en veranderingsprojecten bij Arthur Andersen.

Lees meer over

Geef als eerste een reactie

Om reacties te kunnen geven moet u inloggen
< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen