< Terug naar overzicht

Tien jaar HR Square: exclusief ledenfeest

Begin 2003 verschenen de eerste editie van het tijdschrift HR Square en de eerste - toen nog wekelijkse - elektronische nieuwsbrief. In mei organiseerden wij ons eerste seminarie, in november de eerste driedaagse Conference. Tien jaar later is dit project uitgegroeid tot een stevig en krachtig multimediaal HR-netwerk. Dat mag en moet gevierd worden. Daarom nodigen wij al onze leden uit om samen met ons en onze trouwe partners gratis een fantastisch feest te bouwen. Noteer donderdag 28 februari 2013 in uw agenda, schrap desnoods wat er al in staat.

Onze leden vormen de ruggengraat en de bestaansreden van onze activiteiten. Daarom nodigen wij hen graag allemaal uit op een exclusief ledenfeest, dat plaatsvindt in Salons De Waerboom (Groot-Bijgaarden) op donderdag 28 februari 2013, van 18 tot 1 uur.

Op het programma staan gelegenheidstoespraken van federaal minister van Werk Monica De Coninck en professor Luc Sels (KU Leuven), een geanimeerd diner en een echte HR Square-fuif (van dit laatste kennen we ook wat, dat mochten honderden al ervaren).

Ben jij persoonlijk lid? Dan neem je gratis deel. Is je organisatie lid? Dan is één vertegenwoordiger gratis welkom. Bijkomende deelnemers van een lid-organisatie betalen slechts 75 euro (alleen geldig voor niet-HR-dienstverleners).

Ben jij nog niet HR Square? Wacht dan niet langer om het te worden - het kost slechts 180 euro per jaar - en doe het hier.

Het aantal beschikbare plaatsen op het HR Square Ledenfeest is ruim bemeten, maar niet oneindig. Wees dus snel met je inschrijving hier. Wij registreren in volgorde van inschrijving.

Lees meer over

Geef als eerste een reactie

Om reacties te kunnen geven moet u inloggen
< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen