< Terug naar overzicht

UZ Leuven beste werkgever

UZ Leuven is Employer of the year in de categorie social profit, voor de Christelijke Mutualiteiten en de Cliniques universitaires Saint-Luc. De publieksprijs was voor het UZ Gent.

Beste werkgever in de social profit is het UZ Leuven, voor de Christelijke Mutualiteiten en de Cliniques universitaires Saint-Luc. De publieksprijs was voor het UZ Gent.

Siemens haalde het in de categorie profit van Janssen Pharmaceutica en Bayer. De publieksprijs, het resultaat van een stemming onder HR-professionals en executives, gaat naar Volvo Cars Gent.

In de categorie non-profit ging het goud naar de Vlaamse Overheid, het zilver naar de FOD Volksgezondheid en het brons naar de KU Leuven. De Gentse universiteit krijgt de publieksprijs. Telecombedrijf Belgacom werd voor zijn diversiteitsbeleid bekroond, met de ‘special award diversity’.

Via een online-onderzoek kozen 7500 beroepsactieve Belgen hun aantrekkelijkste werkgevers uit een lijst van 600 organisaties. Dat leverde 60 genomineerden op, die elk een motivatierapport invulden over hun HR-strategie en -ambities. Na een evaluatie door experts bleven nog negen finalisten over, waarna Acerta via een doorlichting de eindranking opmaakte.

Met de prijs belonen Vacature, HR-bedrijf Acerta en Vlerick Business School rolmodellen in het personeelsbeleid.

Bron: Vacature/De Standaard

 

Lees meer over

Geef als eerste een reactie

Om reacties te kunnen geven moet u inloggen
< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen