< Terug naar overzicht

Vele handen gezocht in de social profit

Verso organiseert op 18 mei een lunchcauserie over het tekort aan arbeidskrachten in de social profit. Samen met Lon Holtzer, ambassadeur voor de zorgberoepen, worden de verschillende strategieën verkend om de grote vraag naar nieuwe werknemers in de social profit op te vangen.

Het programma ziet eruit als volgt:

 • 13 uur ontvangst en broodjeslunch

 • 13.30 uur presentatie door Eleonora Holtzer 'Zorg voor talent: uitdagingen voor het management'. Lon Holtzer werd door minister Jo Vandeurzen aangesteld als ambassadeur voor zorgberoepen. Zij was achtereenvolgens verpleegkundige, hoofdverpleegkundige op een afdeling oncologie, afdelingshoofd geriatrie, bestuurder van een organisatie voor thuisverpleegkunde en verschillende woonzorgcentra, directeur Landelijke Thuiszorg en verpleegkundig directeur in Gasthuisberg.

 • 14.30 uur code leeftijdsbewust aanwervingsbeleid in de social profit. De social profit heeft de komende jaren heel wat extra werkkrachten nodig. Daarbij is het ook van belang om meer aandacht te geven aan de ouder wordende medewerkers. Om een leeftijdsbewust personeelsbeleid te ondersteunen, lanceert Verso een code met een tiental tips om ook oudere werknemers aan te trekken.


 • De lunchcauserie vindt plaats in de SERV, Wetstraat 34-36, 1040 Brussel. Deelname is gratis, maar de plaatsen zijn beperkt. Inschrijven vóór 13 mei met vermelding contactgegevens en als onderwerp 'lunchcauserie' op info@verso-net.be.

  Info: www.verso-net.be, 02/739.10.71.

  Geef als eerste een reactie

  Om reacties te kunnen geven moet u inloggen
  < Terug naar overzicht

  U zoekt, u vindt !

  HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

  Word nu lid !
  Geniet van de voordelen