< Terug naar overzicht

Vier universitaire ziekenhuizen bij Top Employers België

Op de lijst 'Top Employers België' prijken vier universitaire ziekenhuizen. Hierbij beoordeelt het CRF Institute essentiële onderdelen van het HR-management van de deelnemende organisaties.

De Top Employers methodologie werd ontwikkeld door het CRF Instituut. Dit instituut identificeert koplopers op het gebied van HR, leiderschap en strategie. Het werd in 1991 opgericht als een gezamenlijk initiatief van academici, journalisten, brancheverenigingen, onderzoekers en internationale uitgevers. Het hoofdkantoor is gevestigd in Nederland, maar het instituut is actief in dertien landen op vier continenten.

De bedoeling is dat Top Employers een onafhankelijke beoordeling en erkenning geeft van het HR-beleid. Beleid en praktijk van criteria als salaris en arbeidsvoorwaarden, opleiding en training, interne promotiekansen, arbeidsomstandigheden en bedrijfscultuur worden gedetailleerd onder de loep gelegd.

Jobat publiceerde een lijst met 45 werkgevers in België die het keurmerk 'Top Employer' mogen voeren, waaronder vier universitaire ziekenhuizen: Universitair Ziekenhuis Antwerpen (2768 medewerkers), Universitair Ziekenhuis Brussel (3400 medewerkers), Universitair Ziekenhuis Gent (5144 medewerkers) en Universitair Ziekenhuis Leuven (8800 personeelsleden).

Bron: Jobat

Geef als eerste een reactie

Om reacties te kunnen geven moet u inloggen
< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen