< Terug naar overzicht

Vier universitaire ziekenhuizen Top Employer

UZ Brussel, UZ Gent, UZ Leuven en UZA behaalden het keurmerk 'Top Employer' toegekend door het CRF Institute aan 54 Belgische bedrijven. Het Universitair Ziekenhuis Antwerpen werd bovendien verkozen tot werkgever van het jaar.

Sinds 2004 waardeert het CRF Institute werkgevers op basis van de arbeidsvoorwaarden die ze aan hun werknemers toekennen. Daarbij wordt via marktonderzoek gekeken naar onder meer het salaris, opleiding en trainingen, interne promotiekansen en de bedrijfscultuur.

Het universitaire ziekenhuis gelieerd aan de Antwerpse universiteit kwam dit jaar als beste uit de bus. Volgens het juryrapport scoorde het UZA vooral uitmuntend op het onderdeel 'training en ontwikkeling'. Zij hebben het meest uitgebreide aanbod en een uitstekend beleid ten aanzien van ontwikkeling van medewerkers. Ook de communicatie met de medewerkers werd zeer gewaardeerd door de jury.

Het UZ Gent behaalde voor het vierde jaar op rij het certificaat 'Top Employer', omdat het zich in zijn HR-beleid onderscheidt op het vlak van arbeidsvoorwaarden, training en ontwikkeling, carrièremogelijkheden en cultuurmanagement.

Bron: CRF Institute, De Standaard

Geef als eerste een reactie

Om reacties te kunnen geven moet u inloggen
< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen