< Terug naar overzicht

Website Ziekenhuisnetwerk Antwerpen bekroond

De website van het Ziekenhuisnetwerk Antwerpen (ZNA) heeft in Denemarken de prijs gewonnen voor de beste gezondheidszorgwebsite van de wereld.

De site werd midden januari 2009 vernieuwd en trekt nu al drie keer zoveel bezoekers als voordien. Met meer dan 30.000 surfers per maand, is de vernieuwing volgens ZNA een schot in de roos.
De organisatie werd gelauwerd door websitebeheerder Sitecore. Deze prijst ZNA vooral voor de overzichtelijke vormgeving en de uitgebreide inhoud.
Er werd gekozen voor een portaalsite, die informatie op maat biedt aan patiënten, bezoekers en zorgverstrekkers. Deze laatste groep bestaat voornamelijk uit huisartsen.
De naadloze integratie van een groot aantal gegevens uit verschillende bronnen (het personeelssysteem, het agendasysteem van de artsen) zorgt er tevens voor dat, bijvoorbeeld, de raadplegingschema’s van 600 artsen automatisch up-to-date worden gehouden. Elke bezoeker kan dus online de agenda's van de aanwezige artsen raadplegen, maar ook pagina's van de website bewaren in een persoonlijke folder die via mail wordt nagestuurd.
De nieuwe website die een massa informatie over de negen ZNA-ziekenhuizen bundelt, is de start van een groeitraject. Stilaan wordt ook meer interactiviteit ingebouwd en later dit jaar komt er eveneens een Engelstalige versie.

De gelauwerde site: www.zna.be

Lees meer over

Geef als eerste een reactie

Om reacties te kunnen geven moet u inloggen
< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen