< Terug naar overzicht

“Werkgevers moeten ophouden met hun controlerend micromanagement”

Dat verklaart Jeffrey Pfeffer, één van de absolute HRM-toppers, in een interview in HR Square. Op dinsdag 24 september geeft hij op vraag van HR Square een masterclass in Brussel.

“Bij het Nieuwe Werken gaat het lang niet alleen om een beetje flexibiliteit in tijd en plaats, het gaat ook om de nodige autonomie, om vat krijgen op het werk. Dat betekent dat de werkgevers hun werknemers moeten vertrouwen. En dan kan ik andermaal verwijzen naar de vele studies, die aantonen dat vertrouwen zeer belangrijk is. Wanneer bedrijven de juiste mensen aanwerven, hen interessant werk aanbieden en hen zelf beslissingen laten nemen, dan moeten ze hen ook het nodige vertrouwen geven en ophouden met hun controlerend micromanagement.”

Dat verklaarde Jeffrey Pfeffer in HR Square van juni. In HR Square van september vindt u een vervolg op dat interview en een blik op de belangrijkste ideeën van de hoogleraar Organizational Behavior aan de Graduate School of Business van Stanford University en auteur van HR-klassiekers als ‘Competitive Advantage through People’.

Maar er is méér, veel méér: op dinsdag 24 september geeft de gerenommeerde Amerikaanse professor Jeffrey Pfeffer op vraag van HR Square een masterclass in Brussel. Onder de titel ‘The Return from Investing in People’ geeft hij onderzoek, cases én concreet advies. Hoe kunnen bedrijven beduidend betere resultaten boeken als ze meer aandacht besteden aan bepaalde HR-praktijken?

Mis deze unieke kans niet om hem zelf te ontmoeten en nieuwe inzichten te leren. Afspraak op dinsdag 24 september 2013, van 9 tot 17 uur in Brussels44Center.

Alle info en inschrijvingen: www.hrsquare.be.

Geef als eerste een reactie

Om reacties te kunnen geven moet u inloggen
< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen