EEN BLIK OP 2021

februari 2021

HR Square Webinar: Mentaal welzijn in onzekere tijden
Dinsdag 9 februari om 13.30 uur

HR Square Online Seminarie: Leiderschap in verandering
Donderdag 25 februari om 14.30 uur

We sturen onze organisatie en geven leiding aan teams in een steeds veranderende context. Tegelijk evolueren de verwachtingen die medewerkers en andere stakeholders hebben ten aanzien van de leidinggevenden. Bedrijfsmodellen staan onder druk, een wereldwijde pandemie brengt grote onzekerheid en technologische evoluties hertekenen de manier waarop we werken.
 
Welke houvast heeft een leider vandaag nog? Hoe biedt u als leider zekerheid wanneer u zelf ook niet weet wat de toekomst brengt? Hoe kan u, als CEO of HR-verantwoordelijke, leidinggevenden in uw organisatie ondersteunen zodat zij de verandering de baas kunnen? Hoe verandert het samenspel tussen top en midden? Hoe kan u als leider medewerkers aanspreken en betrekken?
 

Daan Sorgeloos (academicus en adviseur), Jos de Vuyst (CEO van Stow Group, de onderneming van het jaar) en Dorothée Willems (Master Certified Coach) delen, elk vanuit de eigen ervaring, hun visie op leiderschap.

Info en inschrijving

november 2021

HR Square Conference 2021. Hiërarchie en autonomie: een valse tegenstelling?
Dolce La Hulpe, 22-24 november 

De jaarlijkse HR Square November Conference is verplaatst naar maandagavond 22 tot woensdagnamiddag 24 november 2021, ook in Dolce La Hulpe. Voorzitter is professor Lou Van Beirendonck (Quintessence/AMS). Het thema luidt ‘Hiërarchie en autonomie: een valse tegenstelling?’ Haal er maar meteen opnieuw uw agenda bij.

Info en inschrijving

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen