februari 2021

HR Square Webinar: Mentaal welzijn in onzekere tijden
Dinsdag 9 februari om 13.30 uur

HR Square Online Seminarie: Leiderschap in verandering
Donderdag 25 februari om 14.30 uur

mei 2021 

HR Square Webinar: Laten we het eens open en eerlijk hebben over mentale gezondheid op het werk...
Donderdag 20 mei van 9.30 uur tot 12.00 uur

Rondom ons zijn de waarschuwingssignalen duidelijk waarneembaar: de huidige pandemie, maar zeker ook de maatregelen die we nemen om het virus in te dammen en fysiek gezond te blijven, hebben een aanzienlijke impact op de mentale gezondheid. Het mentale welzijn, zowel van de 100% telewerker als van de werknemer die elke dag naar het werk komt, lijdt onder deze coronacrisis.

Op donderdag 20 mei, van 9.30 uur tot 12.00 uur, nodigen HR Square, AXA en Liantis u uit voor een webinar over dit thema. We bieden u bijkomende inzichten, maar ook praktische tips die u helpen het probleem aan te pakken.

Info en inschrijving

HR Square Interactief Webinar: Leiderschap en hybride werken in de publieke sector
Donderdag 27 mei 2021 van 14.00 uur tot 16.30 uur

De crisis die we sinds meer dan een jaar doormaken, geeft alle organisaties een duwtje in de richting van meer thuiswerk. Het ‘hybride’ werken dat er volgens vele experts zit aan te komen, zal ook in de publieke sector zijn intrede vinden. Voor leidinggevenden betekent dat een nieuwe realiteit waar een andere aanpak nodig is.

Op donderdag 27 mei organiseert HR Square een webinar specifiek voor (HR-)managers en directieleden uit de publieke sector. Experts en ervaringsdeskundigen delen hun visie, en deelnemers gaan in kleinere groepen aan de slag om hun leiderschapsvaardigheden verder te ontwikkelen.

Info en inschrijving

november 2021

HR Square Conference 2021. Hiërarchie en autonomie: een valse tegenstelling?
Dolce La Hulpe, 22-24 november 

De jaarlijkse HR Square November Conference is verplaatst naar maandagavond 22 tot woensdagnamiddag 24 november 2021, ook in Dolce La Hulpe. Voorzitter is professor Lou Van Beirendonck (Quintessence/AMS). Het thema luidt ‘Hiërarchie en autonomie: een valse tegenstelling?’ Haal er maar meteen opnieuw uw agenda bij.

Info en inschrijving

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen