< Terug naar overzicht

Diensthoofd HR Office

Diensthoofd HR Office

Organisatie

Imeldaziekenhuis zoekt een enthousiast Diensthoofd HR Office met een hart voor de zorg.

Interesse in deze job? Reageer vandaag nog!

Functie

Als diensthoofd HR Office coördineer je de dagdagelijkse werking van de dienst, die zich richt op de domeinen van HR Partnership, HR Desk en HR Tools. Je streeft met dit team van 6 HR professionals naar een effectieve en efficiënte dienstverlening voor leidinggevenden en medewerkers op het vlak van loopbaan- en loonbeheer, HR digitalisering en HR projecten.

Je bent gericht op teamwerking en je begeleidt en ondersteunt je HR medewerkers in hun operationele activiteiten. Je helpt hen om hun competenties en kennis te verrijken en te ontwikkelen, en creëert gelegenheid voor voldoende overleg en open communicatie.

Je bent sterk in het opzetten van initiatieven ter optimalisatie van de personeels-administratie en -processen. Je zoekt met je team naar verbetervoorstellen n.a.v. knelpunten in de HR processen. Je zorgt ervoor dat de nodige HR tools, systemen en policies correct geïmplementeerd en opgevolgd worden.

Samen met je team sta je in voor een correcte toepassing van de sociale wetgeving en sectorale regelingen en volgt deze van zeer nabij op. Je rolt projecten uit die gelinkt zijn aan wijzigingen of updates van sociale wetgeving.

Met je natuurlijke flair beweeg je je vlot door alle niveau’s van de organisatie. Je bent alert voor signalen, je detecteert noden en geeft aldus mee vorm aan een strategisch en duurzaam HR-Beleid. Je weet de vertaalslag te maken naar concrete acties en leidt de implementaties van deze HR projecten.

Cijfermatig sta je sterk in je schoenen, je maakt heldere analyses en zorgt voor het aanleveren van sprekende HR cijfers en management-rapporteringen over je domeinen. Je hebt tevens een oog voor de mogelijkheden van HR digitalisering. Je bent bewust gericht op heldere en betrokken communicatie met je interne stakeholders.

Rapporteren doe je aan de HR directeur.

Profiel

Je bent bachelor of master, bij voorkeur uit economische of juridische richting, maar vooral n kan je een mooie ervaring binnen een leidinggevende HR-rol voorleggen. Bijzondere interesse in de zorgsector is een absoluut pluspunt. Je hebt ervaring met de opzet en gebruik van HR-systemen, zoals bij ons e-Blox (SD), eHR(AFAS), en SPX (Cegeka), en bent gericht op de efficiëntie van HR processen. Je beschikt over een sterke praktische kennis van sociaal-juridische wetgeving en arbeidsrecht.

Leidinggeven, aansturen en coachen zit je in het bloed. Met je klare en eerlijke kijk kom je sociaal en communicatief uit de hoek, mondeling en schriftelijk. Je hebt empathie voor mensen, bent discreet en respecteert het beroepsgeheim. Een beetje druk? Dat geeft je een kick: je stelt de juiste prioriteiten, je overlegt en werkt samen met een multidisciplinair team en je kunt ook zelfstandig opdrachten aan. Organiseren en een project managen heb je nu eenmaal in de vingers. Want je houdt ervan initiatief te nemen.

Aanbod

Wat maakt Imeldaziekenhuis aantrekkelijk?

Hier adem je natuur én gemoedelijkheid. Dit is nog eens een ziekenhuis op mensenmaat. Waar we hartelijk met elkaar en de patiënten omgaan. Waar we innovatieve technieken en werkmethoden toepassen. Waar we een flexibele structuur hebben om snel te schakelen. En jij de kans krijgt om je te ontwikkelen en te groeien.

Wat hebben we je te bieden?

Contract van onbepaalde duur

Veelzijdige functie in een stabiele en stimulerende werkomgeving waar een goede werksfeer heerst

Mogelijkheid tot het volgen van bijkomende opleidingen

Verloningspakket dat er mag zijn:

  • salaris volgens barema
  • hospitalisatieverzekering
  • aanvullende pensioenverzekering
  • fietsvergoeding of gratis bus- of treinabonnement
  • personeelstarief in het restaurant

Contact

We kijken uit naar je reactie

Solliciteer vandaag nog via www.werkenbijimelda.be

Meer info? Bel Nicky Palm, directeur HR&Communicatie, 015 50 61 24.

Deze vacature loopt tot 31 mei 2022.


Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen