< Terug naar overzicht

HR Business Partner

HR Business Partner

Organisatie

Engagement staat hoog op de Orpea verlanglijst,
net zoals verantwoordelijkheid, gedrevenheid, loyauteit en … medemenselijkheid. En dat is maar logisch.

Met 4238 medewerkers, 59 woonzorgcentra en 18 assistentiewoningen is Orpea al jaren een toonaangevende woonzorgorganisatie in België. Een groeikrachtige onderneming in een snel veranderende maatschappij waarin steeds meer belang wordt gehecht aan een langdurige, hoogwaardige, persoonsgerichte levenskwaliteit.Om het HR-beleid in de regio Brussel verder uit te bouwen in lijn met waarden en doelstellingen van de organisatie wil Orpea zich op korte termijn versterken met twee HR Business Partners die elk een 15-tal sites onder hun bevoegdheid zullen krijgen.

Als Orpea HR Business Partner heb je een belangrijke verbindende functie. Je slaat de brug tussen HR en operations met de visie van Orpea als leidraad en draagt op die manier actief bij tot de levenskwaliteit van je collega’s én die van de bewoners.

Functie

 • Managers en medewerkers kunnen bij jou terecht voor alles wat verband houdt met sociale wetgeving, rekrutering, personeelsplanning en -beoordeling, training & development, loonbeleid, comp & ben, welzijn op het werk en andere HR-gerelateerde thema’s.
 • Je begeleidt en ondersteunt hen met doelgericht HR-advies, afgestemd op de vlotte functionering en de verdere ontwikkeling van de residenties waarmee je samenwerkt.
 • Uiteraard wordt er op jou gerekend voor de succesvolle implementatie, evaluatie en optimalisatie van het HR-beleid.
 • Je zorgt ervoor dat alles administratief correct wordt uitgevoerd, van de personeelsdossiers, Dimona controle, check en validatie afsluiting payroll tot sociale inspectie, juridische bijstand en H&S opvolging.
 • Als HR-aanspreekpunt ben je ook nauw betrokken bij de omkadering van de nieuwe medewerkers. Je waakt erover dat ze zich snel in hun nieuwe werkomgeving thuisvoelen en stelt hen de middelen en mogelijkheden ter beschikking om zich succesvol te blijven ontwikkelen.
 • Tot slot vervul je ook een adviserende rol en werk je actief mee aan corporate en nationale HR-projecten.

Kortom, als HR Business Partner ben je een belangrijke vertrouwenspersoon voor zowel de directie en de medewerkers als voor de externe partners van de residenties en mag je je alvast verwachten aan een warm welkom!

Profiel

 • Heb je een HR Management- of gelijkwaardige opleiding gevolgd en kan je terugkijken op een solide HR-ervaring, bij voorkeur in een grote of vergelijkbare organisatie?
 • Is de zorgsector een omgeving die je aanspreekt en wil je je expertise graag delen met mensen die zich inzetten voor de levenskwaliteit van hun medemens?
 • Mag je jezelf een vlotte en diplomatische communicator noemen? Iemand die nauwgezet omgaat met wet- en regelgeving, respect heeft voor de gangbare procedures, maar met evenveel overtuiging meewerkt aan vernieuwing en verandering?
 • Ben je een stressbestendige professional met een gezonde dosis assertiviteit en inventiviteit?
 • Als je daarnaast ook voldoende vlot de beide landstalen beheerst en in -of in de omgeving van- de Brusselse regio woont, dan ligt er bij Orpea een wereld van kansen en inzichten voor je open.

Aanbod

Je komt terecht in een werkomgeving waar alles draait om mensen en convivialiteit. Waar je professionele inzet wordt gehonoreerd met een marktconforme verloning. Waar de focus ligt op een gezonde work/life balance. En waar je, uiteraard, de verwachte en vereiste extra-legale voordelen geniet. 

Contact

Wens je meer informatie of wil je meteen een afspraak maken?

Neem dan contact op met Inge Egberghs, onze Talent Acquisition Manager, via 0475 504 563.

Wil je online solliciteren?

Klik dan hier.


Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen