< Terug naar overzicht

HR Business Partner regio Limburg

HR Business Partner regio Limburg

Organisatie

Meat&More Hoofdzetel

Word jij onze nieuwe collega? Bij Meat&More gaan we samen voor zorgeloze maaltijden, elke dag opnieuw. En we zijn goed bezig: met meer dan 170 winkelpunten van Buurtslagers, meer dan 30 Bon’Ap maaltijdwinkels en 1.500 medewerkers zijn we één van de grootste voedingsbedrijven in Vlaanderen.

We zijn er 100% van overtuigd dat een goeie job gelukkig maakt. Daarom vind je bij ons alleen gevarieerde, zelfstandige jobs met veel menselijk contact en verantwoordelijkheid. Die persoonlijke aanpak trekken we ook door in onze coaching. We begeleiden je graag in je carrière. Want een job op maat, dat smaakt!

 

 

Functie

Word jij onze nieuwe HR Business Partner? Bij Meat&More gaan we samen voor zorgeloze maaltijden, elke dag opnieuw. En we zijn goed bezig: met meer dan 170 winkelpunten van Buurtslagers en meer dan 30 van Bon’Ap en 1.500 medewerkers zijn we één van de grootste voedingsbedrijven in Vlaanderen.

We zijn er 100% van overtuigd dat een goeie job gelukkig maakt. Daarom vind je bij ons alleen gevarieerde, zelfstandige jobs met veel menselijk contact en verantwoordelijkheid. Die persoonlijke aanpak trekken we ook door in onze coaching. We begeleiden je graag in je carrière. Want een job op maat, dat smaakt!

De job van een HR Business Partner

Voor een HR business partner is iedere dag anders, en net dat maakt de job uitdagend en boeiend. “Maar wat houdt dat nu precies in?” horen we je denken. Van alles en nog wat. Om het toch concreter te maken, kan je hieronder de week van Jolien meevolgen. Zij is onze HR business partner voor medewerkers in de winkels:

 • Op maandag gaat Jolien altijd naar het hoofdkantoor, want dan zijn alle HR business partners aanwezig. Dat is belangrijk voor de teammeeting en om zaken af te stemmen met elkaar.
 • Dinsdag plande Jolien bezoeken aan de filialen. Haar prioriteit is een filiaal in Waregem, waar ze weet dat er wat moeilijkheden zijn. Ze zit samen met de verantwoordelijke om concreet advies te geven hoe hij kan omgaan met conflicten binnen het team. Zo geeft ze mee dat het belangrijk is om bepaalde zaken te durven benoemen.
 • Woensdag heeft Jolien onder andere tijd voorzien om aan één van haar projecten te werken. Jolien zit in de projectgroep werknemerstevredenheid. Samen met de projectgroep werkt Jolien een vragenlijst uit die ze jaarlijks zullen uitsturen.
 • Donderdag bezoekt Jolien filialen en let ze extra op het talent in de verschillende teams. Jolien gaat op zoek naar potentieel talent en schrijft hen eventueel in voor opleidingen of verwijst hen door naar de collega’s van rekrutering en selectie om de talenten van de medewerker in kaart te brengen.
 • Vrijdag coacht Jolien onder andere een filiaalverantwoordelijke die voor het eerst een functioneringsgesprek zal afnemen. Ze geeft op voorhand tips en tricks, observeert tijdens het gesprek en overloopt alles nog eens met de verantwoordelijke na het gesprek.

Zo, de week van Jolien is alweer voorbijgevlogen. Wil jij Jolien en de rest van het team vervoegen?

Profiel

Hierin herken je jezelf

 • Je genoot bij voorkeur een hogere opleiding met een HR specialisatie (psychologie, personeelswerk, sociaal werk …).
 • Ervaring in een gelijkaardige of leidinggevende functie is een pluspunt.
 • Ook medewerkers individueel coachen is voor jou bekend terrein.
 • Leergierigheid, flexibiliteit, teamgerichtheid, gedrevenheid en heldere communicatie zijn jouw basiswaarden.
 • Je troeven omvatten engagement, no-nonsense mentaliteit en een hoge emotionele intelligentie.

Aanbod

Een HR Business Partner mag hierop rekenen

 • Een boeiende en gevarieerde job bij een groeiend familiebedrijf dat investeert in talent
 • Een mooi loonpakket dat past bij jouw werkervaring en kennis
 • Heel wat doorgroeimogelijkheden en interne opleidingen
 • Een flexibele job, inclusief thuiswerk, die je goed kan combineren met je privéleven

Contact

Interesse?

Klik hier voor meer info en solliciteer online!


Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen