< Terug naar overzicht

Senior HR Consultant

Senior HR Consultant

Voor een grote groeiende familiale groep op het Eilandje te Antwerpen


 

Organisatie

AT RECRUITMENT is een gespecialiseerde talent partner met kantoren in Antwerpen (HQ) en flex kantoren verspreid over Vlaanderen. Meer dan 15 jaar werken wij met trots en enthousiasme voor meer dan 30 vaste partners op verschillende HR domeinen.

Naast werving en selectie binnen IT & Digital, zijn we gekend voor onze testing & assessment dienstverlening en zijn we actief bezig met enkele nieuwe business lijnen zoals business coaching en HR projecten. We zijn een klein team van 6 personen op zoek naar een HR Consultant die samen met ons de bloei van onze organisatie wil verder zetten.

Functie

Enerzijds:

Je gaat projectmatig aan de slag als recruiter binnen een eigen portefeuille van klanten. Vanuit jouw functie ondersteun je hen operationeel in het rekruteringsproces. Je werkt via diverse rekruteringsbronnen om zo tot de juiste match met je vacature te komen (search, selectie, recruitment advertising, creatief denken,…). Je werkt op een verbindende manier met kandidaten en bouwt zo je eigen talentpool verder uit.

Anderzijds:

Je bent een belangrijke spilfiguur in het ontwikkelen van nieuwe klantencontacten. Je vertegenwoordigt AT Recruitment door middel van klantenbezoeken die je via telefonische prospectie (koud en warm) verkrijgt. Je werkt vanuit een commerciële insteek en geeft klanten advies gebaseerd op jouw marktkennis van HR (en IT). Je representeert ook hier onze organisatie als een echte partner waar men op wil bouwen.

Profiel

  • Je beschikt over een hogere opleiding en beschikt over een aantal jaar ervaring in de sector of je beschikt over een commercieel profiel met interesse in IT en HR;
  • Je spreekt vloeiend Nederlands en zeer goed Engels;
  • Je bent ambitieus en beschikt over goede netwerk-skills;
  • Je bent op zoek naar een ondernemende functie waar persoonlijke waardering centraal staat.

Aanbod

Je komt terecht in een vaste waarde binnen de markt die deel uitmaakt van een grote groeiende familiale groep. Binnen de functie en organisatie krijg je de mogelijkheid je verder te ontplooien tot een sterke professional.

Keywords binnen onze organisatie en de functie zijn opleiding, groei en commerciële flair. Dit door opleidingen (Vlerick, Kluwer, Federgon,…) en training on the job.

Je krijgt de mogelijkheid om zowel zelfstandig als in team doelen te bereiken. Voor je geleverde prestaties, ontvang je een aantrekkelijk salarispakket aangevuld met een variabel salaris en extralegale voordelen zoals een firmawagen, tankkaart, verzekeringen,…

Contact

Interesse?

Klik hier voor meer info en solliciteer online!


Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen