< Terug naar overzicht

Stafmedewerker HR

Stafmedewerker HR

Organisatie

Voor Colruyt Group, dat meer dan 30.000 medewerkers telt, is een sterk en mensgericht HR-beleid heel belangrijk.

Als Stafmedewerker HR  help jij expertise rond diverse Human Resources domeinen uit te bouwen en te ondersteunen met de nodige methodieken en tooling. 

Functie

Als stafmedewerker heb je een plek in het Competence Center Co-Worker dat vanuit heel de groep (België, Luxemburg, Frankrijk en India) het aanspreekpunt is voor beleidswerk, begeleiding en advies rond HR-domeinen zoals onder andere rekrutering en selectie en leiderschap. Je ondersteunt directies, HR-Business partners, medewerkers en leidinggevenden in diverse onderwerpen en bouwt een uitgebreide kennis op over deze topics. Het is jouw taak om de capabilities mee uit te bouwen voor Colruyt Group. Een mooie job voor wie houdt van samenwerken, netwerken, het uitdragen van vakmanschap en het concretiseren in processen en acties.

Je takenpakket in een notendop:

 • Via je sterk interne netwerk hou je constant vinger aan de pols. Je ziet wat er leeft en kent de noden binnen de verschillende operating units rond jouw toegewezen HR-domein. Concreet zal je focus liggen op het thema Attract, Recruit, Select.
 • Je verwerft een doorgedreven expertise in je vakgebied, je capteert externe trends en zorgt voor een wetenschappelijke onderbouw van je advies. Je onderhoudt je externe netwerk.
 • Je verwerft inzicht in de cultuur en strategische principes van Colruyt Group, zodat je in lijn werkt met de strategische richting en cultuur van onze groep.
 • Je zorgt voor heldere en gevalideerde werkkaders die als leidraad dienen voor het ontwerpen van processen en methodieken en, bij uitbreiding, het toepassen ervan in de praktijk.
 • Je definieert de nodige skills voor medewerkers die in hun job aan de slag gaan met de processen uit jouw vakgebied en voorziet de nodige opleidingen.
 • Je toetst werkprocessen en methodieken regelmatig af aan de praktijk, zodat je ze kan verankeren én optimaliseren. Je ziet toe op de implementatie en het gebruik ervan.
 • Je werkt in deze rol nauw samen met de collega’s van de andere domeinen en met HR-specialisten die dagelijks services leveren binnen je vakgebied en uiteraard ook met je interne klanten: leidinggevende en medewerkers in de hele Colruyt Group (België, Frankrijk, India). Reken dus op een hele leerrijke job, inhoudelijk en in de samenwerking met een heel netwerk van collega’s.

Je werkt in Halle en kan tot twee dagen per week telewerken.

Profiel

 • Kennis en ervaring – Je hebt een masterdiploma op zak of hebt een gelijkwaardige ervaring. Daarnaast bezit je minimum 3-5 jaar relevante ervaring. Verder heb je vooral zin om je snel in te werken in een veranderende omgeving en wil je graag blijven leren.
 • Strategisch en analytisch – Je kan op strategisch niveau denken en concrete plannen maken. Je kan makkelijk hoofd- van bijzaak onderscheiden en weet de juiste accenten te leggen.
 • Netwerker en empathie – Je bouwt vlot contact op met anderen en bent empathisch ingesteld. Je haalt voldoening uit het verbinden van mensen en helpt hen groeien.
 • Proactief en autonoom werken – Je wacht niet tot medewerkers jou vinden voor advies, maar gaat zelf op zoek naar de plaatsen waar jouw expertise nodig is.
 • Talenkennis – Je beheerst het Nederlands goed en je hebt daarnaast ook een goede kennis van het Frans en/of Engels.

Aanbod

 • Pionierswerk – Je bouwt mee een nieuw expertisecentrum uit en helpt om een value netwerk in Colruyt Group uit te bouwen.
 • Variatie en verantwoordelijkheid – Je werkt in een dynamische omgeving. Geen twee dagen zijn hetzelfde en je geeft mee richting aan hoe we bepaalde HR-domeinen in Colruyt Group invullen.
 • Echte groeimogelijkheden – Je ontwikkelt je expertise niet alleen in je dagelijkse job, je kan bij Colruyt Group ook rekenen op een breed aanbod professionele en persoonlijke opleidingen.
 • Aantrekkelijk loonpakket – Boven op een aantrekkelijk loon krijg je extralegale voordelen zoals een groepsverzekering, maaltijdcheques en winstdeelname.

Contact

Interesse?

Klik hier voor meer info en solliciteer online!


Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen