< Terug naar overzicht

Talent Acquisition Specialist

Talent Acquisition Specialist

Organisatie

Smals realiseert innovatieve ICT-projecten voor instellingen uit de sociale zekerheid en de gezondheidszorg en biedt hen een breed gamma ICT-diensten aan. ICT for society is voor Smals meer dan een slogan: we realiseren innovatieve projecten inzake e-government en e-health in België en spelen een sleutelrol in de verdere informatisering van de sociale zekerheid en de gezondheidszorg. We werken ook mee aan de ontwikkeling van de G-Cloud, de Belgische overheidscloud die de synergie tussen de overheidsdiensten bevordert. Onze meer dan 2000 medewerkers bouwen elke dag mee aan complexe ICT-services met een positieve impact op de hele samenleving.

Functie

Voor een versterking van ons HR-team zijn we op zoek naar een Talent Acquisition Specialist.

  • Je bent verantwoordelijk voor rekruterings- en selectieopdrachten via sociale media voor zowel interne als externe klanten.
  • Je analyseert de rekruteringsbehoeften. Je initieert, ontwikkelt en voert arbeidsmarktcommunicatie- en recruitmentplannen uit via sociale media. Hierna identificeer je potentiële, actief en latent zoekende kandidaten via gebruik van sociale media, via searches op jobsites en via onze databank. Je voert telefonische screenings uit, staat in voor diepte-interviews en stelt kandidaten voor via uitgebreide rapportering.
  • Je ontwikkelt doeltreffende netwerken en maakt optimaal gebruik van interactieve media. Je verzorgt de continue groei van het Smals-netwerk op sociale netwerksites.
  • Ook voor algemene HR-opdrachten kan je worden ingeschakeld als projectmedewerker, waarbij rekening wordt gehouden met je interesses en verworven expertise.

Profiel

  • Je behaalde een masterdiploma met een specialisatie in Human Resources en hebt een sterke affiniteit met ICT. Je beschikt over een professionele ervaring op het vlak van rekrutering of executive search; vooral je expertise in de rekrutering van informatici interesseert ons.
  • Je hebt veel ervaring met de proactieve werving van deze doelgroep via sociale media alsook met het opzetten van doelgerichte arbeidsmarktcommunicatie en marketingacties.
  • Het is je gedreven inzet, overtuigingskracht en flexibiliteit die we zoeken.
  • Je beschikt over uitstekende mondelinge en redactionele vaardigheden in het Nederlands en het Frans.
  • Een goede kennis van MS Office (Word, Excel) is een pluspunt.

Aanbod

Bij Smals bouw je mee aan complexe ICT-services die een rol gaan spelen in de hele samenleving. Zowel in application development als in ICT infrastructure of ondersteunende diensten is opleiding, specialisatie en carrière mogelijk. ICT for Society wordt daarnaast geflankeerd door een nadrukkelijke balans tussen werk en leven, marktconforme lonen, een hospitalisatieverzekering, 2e pensioenpijler, maaltijdcheques en telewerk. Smals betaalt het openbaar vervoer 100% terug en zorgt voor maximaal bereikbare kantoren. Bovendien voert Smals een gelijkekansenbeleid.

Contact

Interesse?

Solliciteren kan via deze link.


Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen