< Terug naar overzicht

Teammanager HR & Payroll Belux

Teammanager HR & Payroll Belux

Organisatie

CWS, met hoofdzetel te Berchem (Antwerpen), maakt deel uit van het succesvolle Duitse HANIEL-concern (www.haniel.de). CWS is al ruim 30 jaar gespecialiseerd in totaaloplossingen voor het inrichten van sanitaire ruimtes. Het business model van CWS is verhuur van sanitaire apparatuur en de uitstekende serviceverlening die daarbij hoort. Daarnaast ook activiteiten die bestaan uit de verhuur, service en onderhoud van bedrijfskledij, en een industriële wasserij. Dit geheel van activiteiten leidt tot een complementaire mix van producten en services voor werk- en veiligheidskledij. De aandacht voor kwaliteit, milieu en voor de ontwikkeling en motivatie van de eigen medewerkers blijkt uit onze diverse ISO certificeringen.

Functie

Als Teammanager HR & Payroll Belux kom je te werken in een informeel Benelux team in Breda. Samen zijn we onder andere verantwoordelijk voor HR administratie, payroll, learning, recruitment en analytics. In deze functie zorg je als payroll expert voor een correcte verwerking van de HR administratie inclusief de maandelijkse payroll samen met het sociaal secretariaat voor onze Belgische collega’s.  Elke dag staan jij en jouw team weer paraat als eerste aanspreekpunt voor onze werknemers. Na wat te hebben bijgepraat met jouw collega’s, vestig je jouw aandacht op het verdelen van de workload en monitor je de correcte en tijdige opvolging. 

 • Jouw kennis over het sociaal recht is legendarisch, of is een ambitie om deze legendarisch te maken.
 • Je weet als geen ander de balans te vinden tussen de belangen van het personeel, onze klanten met hun specifieke aanvragen en de organisatie.
 • Per maand word je uitgedaagd om de payroll correct te runnen voor zowel bedienden (PC200) als voor arbeiders (PC110).
 • Verder werk je ook steeds aan het optimaliseren van onze interne HR processen en een strakke administratieve opvolging van de personeelsadministratie.
 • Je rapporteert intern op regelmatige basis over de ondernomen acties en resultaten en mag mee beslissen naar te ondernemen acties om als afdeling nog succesvoller te worden! 

Profiel

Bij CWS vinden we het belangrijk dat er een persoonlijke klik is en jij je draai kunt vinden in het team. Daarnaast zijn we hard aan het groeien en innoveren en moet je daarin mee kunnen bewegen. 

 • Je beschikt over een Bachelor en bent op zoek naar een carrièrestap met meer senioriteit in HR/Payroll;
 • Je haalt voldoening uit het aansturen van een team en vindt samen successen boeken belangrijk - jouw enthousiaste, gedreven en dienstverlenende houding werkt hierin aanstekelijk!;
 • Je gaat doelgericht en efficiënt te werk, duikt graag de cijfers in en bent zelfstartend;
 • Goede kennis van het Nederlands en Frans, ervaring met eBlox HR en Workday is een pre;
 • Je jongleert met termen als: verlof, entiteit, PC, CAO, voorschot,...
 • Je vindt het prima om te werken vanuit onze locatie in Breda (70%), vanuit huis of een van de kantoren in omgeving Antwerpen.

Aanbod

CWS biedt een uitdagende omgeving in een dynamische en solide organisatie met volop kansen voor ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden. Wij zijn een no-nonsense werkgever waar teamwork, servicegerichtheid en intermenselijke relaties de drijfveer zijn. 

We bieden je graag een goed salaris en aantrekkelijke extralegale voordelen zoals een eindejaarspremie, maaltijdcheques, reiskostenvergoeding, trainingen, voldoende ruimte voor ontwikkeling en meer.

Contact

Interesse?

Klik hier voor meer info en solliciteer online.


Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen